Lay out all the ingredients for the filling. Rinse the Chinese cabbage.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте пекинскую капусту.
Peel the top leaves of the Chinese cabbage. Cut into 4 lengthwise pieces. Place the cabbage in a deep bowl, cover with salt and fill with water. Cover with cling film and let sit for 2 days. If you put it in a warm place, then one day is enough. When the cabbage is salted, it should be rinsed well under running water.
Пекинскую капусту очистите от верхних листьев. Разрежьте на 4 продольные части. Сложите капусту в глубокую посуду, засыпьте солью и залейте водой. Закройте пищевой пленкой и дайте настояться в течение 2 дней. Если ставите в теплое место, то хватит и одного дня. Когда капуста просолится, ее нужно хорошо промыть под проточной водой.
Coat each cabbage leaf with a mixture of hot pepper and garlic. Leave the cabbage at room temperature for a day (the juice should stand out). Then refrigerate for three days.
Каждый лист капусты промажьте смесью из жгучего перца с чесноком. На сутки оставьте капусту при комнатной температуре (должен выделиться сок). Потом поставьте в холодильник на три дня.
Before eating kimchi, cut into 2.5 cm long pieces. Bon appetit.
Перед употреблением кимчи нарежьте кусочками длиной 2,5 см. Приятного аппетита.