Thaw the puff pastry and rinse the raisins. Preheat the oven to 220 degrees. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Слоеное тесто разморозьте, изюм промойте. Духовой шкаф разогрейте до 220 градусов. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
In a deep bowl, mix eggs, cottage cheese, sugar, vanilla, starch and raisins.
В глубокой миске смешайте яйца, творог, сахар, ваниль, крахмал и изюм.
Roll out the puff pastry to a thickness of 0.5 cm and place the prepared mixture on it.
Раскатайте слоеное тесто пластом толщиной 0,5 см. и выложите на него приготовленную смесь.
Roll the dough into a roll and cut into equal parts.
Скатайте тесто в рулет и разрежьте на равные части.
Grease the mold with vegetable oil, place the pieces in it and bake in an oven preheated to 220 degrees for 40-45 minutes.
Смажьте форму растительным маслом, выложите в нее заготовки и выпекайте в духовке, разогретой до 220 градусов, в течение 40-45 минут.
Serve the finished snails, sprinkled with powdered sugar on top.
Готовые улитки подавайте к столу, посыпав сверху сахарной пудрой.