Wash the cucumbers. Peel the carrots, onions and garlic.
Помойте огурцы. Почистите морковь, лук и чеснок.
Cut the cucumbers lengthwise into 4 pieces. Grate the carrots on a coarse grater. Cut the onion into thin half rings. Finely chop the garlic or pass it through a press.
Разрежьте огурцы вдоль на 4 части. Натрите морковь на крупной терке. Лук нарежьте тонкими полукольцами. Чеснок мелко покрошите или пропустите через пресс.
Place the cucumbers in a deep bowl, sprinkle with salt and leave for 10-15 minutes.
Положите огурцы в глубокую миску, присыпьте солью и оставьте на 10-15 минут.
Place onion, garlic, carrots, spices, soy sauce, sugar and water in a deep bowl and mix thoroughly.
Лук, чеснок, морковь, специи, соевый соус, сахар и воду сложите в глубокую миску и тщательно перемешайте.
Drain the water released from the cucumbers and add the cucumbers to the dressing. Mix thoroughly. Leave the dish to marinate in a cool place for 5-6 hours.
Слейте выделившуюся с огурцов воду и добавьте огурцы к заправке. Тщательно перемешайте. Оставьте блюдо мариноваться в прохладном месте на 5-6 часов.
The dish is ready! Serve chilled. Garnish the dish with sesame seeds. This dish goes great with fried meat or fish. Traditionally, kimchi is eaten with chopsticks.
Блюдо готово! Подавайте к столу охлажденным. Украсьте блюдо семенами кунжута. Данное блюдо отлично подходит к жареному мясу или рыбе. По традиции, кимчи принято есть палочками.