Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the rice and salmon fillets. Then rinse the green onions and dill well.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте рис, филе лосося. Затем хорошо промойте зеленый лук и укроп.
Boil rice in a saucepan. To do this, place the washed rice on the bottom of the dish and fill it with water. Bring the water to a boil. Stirring the rice occasionally, cook it over low heat for 20 minutes until cooked. Leave the rice to soak in water and swell in the saucepan, covered, for another 20 minutes. Drain the remaining water through a colander and transfer the rice to a deep plate. You can also cook rice in a slow cooker, which will take 30 minutes. Add salt to taste. Mix well.
Отварите рис в кастрюле. Для этого выложите промытый рис на дно посуды и залейте водой. Доведите воду до кипения. Периодически помешивая рис, варите его на тихом огне 20 минут до готовности. Оставьте рис для пропитывания водой и набухания в кастрюле, накрытой крышкой, еще на 20 мин. Слейте остаток воды через дуршлаг и переложите рис в глубокую тарелку. Также рис можно приготовить в мультиварке, для этого понадобится 30 минут. Добавьте соль по вкусу. Хорошо перемешайте.
On a cutting board, cut lightly salted fish into small pieces, chop dill and green onions. Mix the chopped ingredients and mayonnaise in a separate bowl. Once the rice has cooled, form it into balls and then shape them into flatbreads. Place the prepared salmon mixture wrapped in nori seaweed in the center. Form the rice cakes into triangles. Sprinkle the onigiri generously with dill.
На разделочной доске нарежьте на маленькие кусочки слабосоленую рыбу, нарежьте укроп и зеленый лук. Смешайте в отдельной посуде нарезанные ингредиенты и майонез. После того, как рис остынет, сформируйте из него шарики, а затем придайте им форму лепешек. В центр выложите приготовленную смесь с лососем, завернутую в водоросли нори. Сформируйте из лепешек риса треугольники. Обильно посыпьте онигири укропом.
Place the finished onigiri with red fish and herbs on a beautiful plate. You can also use a special wooden board for serving! Add some green onions to the onigiri to garnish the dish. Ready!
Выложите готовые онигири с красной рыбой и зеленью на красивую тарелку . Также можно использовать специальную деревянную доску для подачи! Добавьте к онигири немного зеленого лука для украшения блюда. Готово!
Serve onigiri with red fish and herbs along with soy sauce and ginger. Add a splash of wasabi for a spicy kick! Don't forget to put your chopsticks on the table! Bon appetit!
Подавайте онигири с красной рыбой и зеленью к столу вместе с соевым соусом и имбирем. Добавьте каплю васаби для остроты! Не забудьте положить на стол палочки! Приятного аппетита!