Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the rice. Wash and cut the avocado into two equal parts. The recipe only requires one of them.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте рис. Помойте и разрежьте авокадо на две равные части. Для рецепта потребуется только одна из них.
Boil rice in a saucepan. To do this, place the washed rice on the bottom of the dish and fill it with water. Bring the water to a boil. Stirring the rice occasionally, cook it over low heat for 20 minutes until cooked. Leave the rice to soak in water and swell in the saucepan, covered, for another 20 minutes. Drain the remaining water through a colander and transfer the rice to a deep plate. You can also cook rice in a slow cooker, which will take 30 minutes. Add salt to taste. Mix well.
Отварите рис в кастрюле. Для этого выложите промытый рис на дно посуды и залейте водой. Доведите воду до кипения. Периодически помешивая рис, варите его на тихом огне 20 минут до готовности. Оставьте рис для пропитывания водой и набухания в кастрюле, накрытой крышкой, еще на 20 мин. Слейте остаток воды через дуршлаг и переложите рис в глубокую тарелку. Также рис можно приготовить в мультиварке, для этого понадобится 30 минут. Добавьте соль по вкусу. Хорошо перемешайте.
On a cutting board, cut lightly salted fish into small pieces and finely chop half an avocado. Once the rice has cooled, form it into balls and then shape them into flatbreads. Place the avocado in the center and then add the salmon fillets. Form the rice cakes into triangles. Wrap the onigiri in nori seaweed as shown in the photo. Add some nori to decorate the onigiri.
На разделочной доске нарежьте на маленькие кусочки слабосоленую рыбу и мелко нарежьте половинку авокадо. После того, как рис остынет, сформируйте из него шарики, а затем придайте им форму лепешек. В центр выложите авокадо, а затем добавьте кусочки филе лосося. Сформируйте из лепешек риса треугольники. Оберните онигири в водоросли нори так, как показано на фото. Добавьте немного нори для украшения онигири.
Place the finished salmon and avocado onigiri on a beautiful plate or serving board! Ready!
Выложите готовые онигири с лососем и авокадо на красивую тарелку или на специальную доску для подачи! Готово!
Serve salmon and avocado onigiri along with soy sauce and ginger. Don't forget to add chopsticks to serve! Bon appetit!
Подавайте онигири с лососем и авокадо к столу вместе с соевым соусом и имбирем. Не забудьте добавить к подаче палочки! Приятного аппетита!