Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse and strain the rice.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте и процедите рис.
Place rice in a clean multicooker bowl and fill it with water. The outside of the bowl should also be dry and clean. Close the lid tightly. Set the multicooker to “Rice” mode and press the “Start” button. After 30 minutes, check the readiness of the rice and turn off the multicooker. Transfer the rice from the multicooker bowl to a large, deep plate. It should be crumbly! Salt the rice to taste and mix well.
В чистую чашу мультиварки положите рис и залейте его водой. Внешняя сторона чаши тоже должна быть сухой и чистой. Плотно закройте крышку. Поставьте мультиварку в режим «Рис» и нажмите кнопку «Старт». Через 30 минут проверьте готовность риса и выключите мультиварку. Переложите рис из чаши мультиварки в большую глубокую тарелку. Он должен быть рассыпчатый! Посолите рис по вкусу и хорошо перемешайте.
Wet your hands and start making onigiri rice cakes! To do this, take some of the rice and form it into a flat cake. Place the filling in its center. It can be absolutely anything, it all depends on preferences! Then cover the filling with a little rice. Form a ball of rice into a triangle and sprinkle the edges with sesame seeds!
Смочите руки и начните лепить рисовые пирожки онигири! Для этого возьмите часть риса и сформируйте из него лепешку. В ее центр положите начинку. Она может быть абсолютно любой, все зависит от предпочтений! Затем закройте начинку небольшим количеством риса. Сформируйте из шарика риса треугольник и посыпьте его грани кунжутом!
Place the finished onigiri with your favorite filling on a beautiful plate! Ready!
Выложите готовые онигири с любимой начинкой на красивую тарелку! Готово!
Serve onigiri with soy sauce, ginger and wasabi. Don't forget to add chopsticks to serve! Bon appetit!
Подавайте онигири к столу вместе с соевым соусом, имбирем и васаби. Не забудьте добавить к подаче палочки! Приятного аппетита!