Prepare all the ingredients for the filling. Preheat the oven to 180 degrees. Cut the salmon into thin slices.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Заранее включите духовку разогреваться до 180 градусов. Семгу нарежьте на тонкие ломтики.
Grate the hard cheese on a coarse grater.
Натрите твердый сыр на крупной терке.
Prepare the pizza base. Bake it until half cooked for 7-10 minutes. Spread cream cheese onto pizza base.
Подготовьте основу для пиццы. Выпекайте ее до полуготовности в течение 7-10 минут. На основу для пиццы намажьте сливочный сыр.
Place mozzarella and cherry tomatoes, cut in half, on top of the cream cheese. Reduce the oven gas to low and put the pizza in the oven for another 5-7 minutes.
Выложите на сливочный сыр моцареллу и помидорки черри, разрезанные пополам. Убавьте газ в духовке до минимума и уберите пиццу в духовку еще на 5-7 минут.
Place salmon and fresh spinach on the finished pizza. Cut the finished dish into pieces.
Положите на готовую пиццу семгу и свежий шпинат. Разрежьте готовое блюдо на кусочки.
Serve pizza with tomato sauce. Bon appetit!
Подавайте пиццу с томатным соусом. Приятного аппетита!