Prepare all the ingredients for the filling. Chop the greens. Cut the salmon into thin slices.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Измельчите зелень. Лосось нарежьте на тонкие ломтики.
Grate Parmesan on a coarse grater.
Натрите пармезан на крупной терке.
Brush the finished dough with homemade tomato sauce. Place grated Parmesan cheese on top of the sauce. Sprinkle with 1-2 pinches of dried oregano and prepared herbs. Add salmon pieces.
Смажьте готовое тесто домашним томатным соусом. Поверх соуса выложите натертый пармезан. Посыпьте 1-2 щепотками сухого орегано и подготовленной зелени. Выложите кусочки лосося.
Place pieces of mozzarella on top.
Сверху выложите кусочки моцареллы.
Let the pizza sit for 10 minutes so that the dough is slightly saturated with the sauce. Preheat the oven to 180-190 degrees. Bake for 20 minutes.
Дайте пицце постоять 10 мин, чтобы тесто немного пропиталось соусом. Разогрейте духовку до 180-190 градусов. Запекайте в течение 20 минут.
Place fresh basil leaves on the finished pizza. Cut the finished dish into pieces.
Положите на готовую пиццу свежие листочки базилика. Разрежьте готовое блюдо на кусочки.
Serve pizza with tomato sauce. Bon appetit!
Подавайте пиццу с томатным соусом. Приятного аппетита!