Recipes / Salmon in the microwave with mayonnaise Семга в микроволновке с майонезом
Salmon in the microwave with mayonnaise will be the perfect solution for your dinner. Salmon is an incredibly rich source of phosphorus, iodine, potassium, calcium, sodium, zinc, vitamins D, A and group B. Also, 100 g of salmon meat contains half the daily protein requirement. Fish in the microwave turns out very tender. And most importantly: you will spend only 15 minutes preparing this dish.
Семга, запеченная в микроволновке с майонезом, станет отличным вариантом ужина. Это блюдо богато фосфором, йодом, калием, кальцием, натрием, цинком и витаминами D, A и группы B. 100 г семги обеспечивает примерно половину суточной нормы белка. Рыба выходит очень нежной в микроволновке. И главное — на приготовление уходит всего 15 минут.
Steps / Шаги:
Thaw the fish. Wash the greens.
Разморозьте рыбу. Помойте зелень.
Remove the husks from the steaks. Dry and rub with spices on both sides.
Очистите стейки от шелухи. Обсушите и натрите специями с двух сторон.
Coat the steaks with mayonnaise and place in the pan. Microwave uncovered for 10-12 minutes.
Обмажьте стейки майонезом и выложите в форму. Поставьте в микроволновую печь без крышки на 10-12 минут.
Serve the finished fish with herbs and sauce.
Подайте готовую рыбы с зеленью и соусом.
Make your own fish sauce.
Приготовьте соус к рыбе самостоятельно.