Prepare the oven, preheat it to 220 degrees, heat the water.
Подготовьте духовку, разогрейте ее до 220 градусов, подогрейте воду.
To prepare the dough, first dilute the yeast in warm water and leave it for 10 minutes. Add vegetable oil to them.
Для приготовления теста предварительно разведите дрожжи в тёплой воде и оставьте их на 10 минут. Добавьте к ним растительное масло.
Add flour to the resulting mixture, then salt and sugar. Mix the dough well into a homogeneous mass and leave in a warm place for 20-30 minutes.
В получившуюся смесь добавьте муку, затем соль и сахар. Хорошенько смешайте тесто в однородную массу и оставьте в теплом месте на 20-30 минут.
Make the resulting dough into a disk with a diameter of 25-30 cm, place it on a baking sheet and brush with tomato sauce or paste. Place tomatoes, salami and olive oil on the dough. Sprinkle cheeses over filling. Place the pizza in the oven for 15 minutes.
Из полученного теста сделайте в диск диаметром 25-30 см, положите его на противень и смажьте томатным соусом или пастой. На тесто положите помидоры, салями и полейте оливковым маслом. Посыпьте начинку сырами. Отправьте пиццу в духовку на 15 минут.
Cut the prepared pizza into slices and serve.
Приготовленную пиццу нарежьте кусочками и подавайте.