Preheat the oven to 180 degrees. Rinse the salmon.
Разогрейте духовку до 180 градусов. Промойте семгу.
Grate the cheese on a medium or fine grater.
Сыр натрите на средней или мелкой терке.
In a small bowl, mix mayonnaise, mustard, and granulated garlic. Squeeze the juice from the lemon and add to the rest of the ingredients. Mix thoroughly.
В небольшой миске смешайте майонез, горчицу, гранулированный чеснок. Выдавите из лимона сок и добавьте к остальным ингредиентам. Тщательно перемешайте.
Place the salmon on a baking sheet or baking dish. Lubricate the fish with a mixture of mayonnaise and mustard.
Выложите семгу на противень или форму для запекания. Смажьте рыбу смесью из майонеза и горчицы.
Sprinkle the fish with cheese.
Посыпьте рыбу сыром.
The dish is ready! Place the baked salmon on a plate. Garnish the dish with fresh herbs or grated cheese. Serve hot. Bon appetit!
Блюдо готово! Выложите запеченную семгу на тарелку. Украсьте блюдо свежей зеленью или тертым сыром. Подавайте горячим. Приятного аппетита!