Measure out the required amount of ingredients. Squeeze the juice out of 1/3 lemon.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов. Из 1/3 лимона выжмите сок.
Cut the salmon into small pieces, do not forget to remove the bones. Sprinkle salmon with lemon juice.
Семгу нарежьте на мелкие кусочки, не забудьте удалить кости. Сбрызните семгу соком лимона.
Place cream cheese, sour cream, natural yogurt, horseradish into a blender. Grind the peppercorns and also transfer to a blender. Also put 100 grams of salmon in a blender. Beat everything until smooth.
Сливочный сыр, сметану, натуральный йогурт, хрен переложите в блендер. Перец горошком перемолите и также переложите в блендер. Семгу 100 грамм также положите в блендер. Все взбейте до однородной массы.
Transfer the finished mixture to a dish and place the rest of the salmon on top. Finely chop the dill and sprinkle on top of your dish.
Переложив готовую смесь в блюдо, сверху положите оставшуюся часть семги. Укроп мелко порежьте и посыпьте сверху ваше блюдо.
Stir the prepared dip before use.
Перед употреблением перемешайте готовый дип.