Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon under running water and dry with a paper towel. Wash the greens and lemon as well. Light up the grill.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Зелень и лимон также помойте. Разожгите мангал.
Marinate the salmon steaks. For the marinade, use onions, cut into half rings, and finely chopped dill. Mix them in a deep container with olive oil, lemon juice, salt and pepper.
Замаринуйте стейки семги. Для маринада используйте репчатый лук, нарезанный полукольцами, и мелко нарезанный укроп. Смешайте их в глубокой емкости с оливковым маслом, соком лимона, солью и перцем.
Place the fish on foil for baking.
Выложите рыбу на фольгу для запекания.
Wrap the foil and bake the fish on the grill for 20-30 minutes.
Заверните фольгу и запекайте рыбу на мангале в течение 20-30 минут.
Serve the finished fish on the table in portioned plates. Complete the dish with spinach.
Готовую рыбу подавайте на стол в порционных тарелках. Дополните блюдо шпинатом.