Remove the seeds and membranes from the salmon, rinse it with cold water and pat dry with a paper towel. Peel the onion, wash the tomato.
Удалите у семги косточки и пленки, ополосните ее холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите репчатый лук, помойте помидор.
Cut the tomato and onion into large cubes approximately 2 cm in size.
Нарежьте помидор и репчатый лук крупными кубиками размером примерно 2 см.
Carefully remove the salmon fillet from the skin and also cut into large cubes.
Филе семги аккуратно срежьте с кожи и также нарежьте крупными кубиками.
Place the salmon in a bowl, season with salt and pepper. Add vegetable oil and pomegranate juice. Mix everything carefully. Leave the salmon to marinate for 2 hours. It is best to marinate the fish overnight. While the salmon is marinating, light the coals in the grill.
Выложите семгу в миску, посолите и поперчите. Добавьте растительное масло и гранатовый сок. Все аккуратно перемешайте. Оставьте семгу на 2 часа мариноваться. Лучше всего замариновать рыбу предварительно на ночь. Пока семга маринуется, разожгите угли в мангале.
Place the marinated salmon on skewers, alternating with slices of tomato and onion.
Насадите маринованную семгу на шампуры, чередуя с кусочками помидора и лука.
When the flame in the grill dies down and the coals are hot and covered with a thin layer of ash, you can start grilling the kebabs. Fry the salmon kebabs on the grill for 10-12 minutes. Turn the skewers periodically to prevent the fish from burning.
Когда пламя в мангале утихнет, а угли раскалятся и покроются тонким слоем пепла, можно будет приступить к жарке шашлыков. Обжарьте шашлыки из семги на мангале в течение 10-12 минут. Периодически переворачивайте шампуры, чтобы рыба не подгорела.
Serve the kebabs directly on the skewers or remove the salmon and vegetables from them and place on a plate. Garnish the dish with fresh parsley. Bon appetit!
Подайте шашлыки непосредственно на шампурах либо снимите семгу и овощи с них и выложите на тарелку. Украсьте блюдо свежей петрушкой. Приятного аппетита!
Serve the salmon kebabs with tartar sauce.
Подайте к шашлыку из семги соус тартар.