Grilled salmon is a tasty and healthy replacement for classic steaks or barbecue. Salmon is rich in omega-3 and omega-6 fatty acids, as well as vitamins A, C, E and group B. Fish also contains a large amount of micro- and macroelements, such as potassium, phosphorus and selenium. Together, these substances have a tonic effect on the nervous, cardiovascular and endocrine systems. Easily digestible protein allows salmon to be classified as a dietary product.
Семга, приготовленная на огне, становится вкусной и полезной альтернативой классическим стейкам или шашлыку. Она богата омега-3 и омега-6 жирными кислотами, а также витаминами A, C, E и группой B. В рыбе содержится много микро- и макроэлементов — калий, фосфор и селен. В совокупности эти вещества тонизируют нервную, сердечно-сосудистую и эндокринную системы. Легкоусвояемый белок делает семгу диетическим продуктом.
Steps / Шаги:
Rinse the fish. Wash the lime. Preheat the oven to 200 degrees.
Промойте рыбу. Помойте лайм. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Squeeze the juice out of the lime. Moisten the fish with it. Season with salt and pepper.
Выжмите из лайма сок. Смочите им рыбу. Посолите и поперчите.
Bake in the oven at 200 degrees for 10-12 minutes.
Запекайте в духовке при 200 градусов в течение 10-12 минут.
The dish is ready! Serve hot. A salad of fresh vegetables and herbs will be an excellent addition to the dish. Bon appetit!
Блюдо готово! Подавайте к столу горячим. Отличным дополнением к блюду станет салат из свежих овощей с зеленью. Приятного аппетита!