Preheat oven to 220°C. Separate the basil leaves from the stems and heat the water.
Разогрейте духовку до 220°C. Отделите листья базилика от стеблей и подогрейте воду.
Prepare the dough: dissolve the yeast in warm water and leave for 10 minutes. Then add vegetable oil.
Приготовьте тесто: разведите дрожжи в теплой воде и оставьте на 10 минут. После добавьте растительное масло.
Combine the resulting liquid with flour, add salt, sugar and knead the dough thoroughly. Leave it in a warm place for 20-30 minutes.
Соедините получившуюся жидкость с мукой, добавьте соль, сахар и хорошенько вымешайте тесто. Оставьте его в теплом месте на 20-30 минут.
Roll out the dough into a disk with a diameter of 25-30 cm, place on a baking sheet, brush with tomato sauce, add tomatoes, pour olive oil, distribute grated cheese evenly and place in the oven for 15 minutes.
Раскатайте тесто в диск диаметром 25-30 см, выложите на противень, смажьте томатным соусом, выложите помидоры, полейте оливковым маслом, равномерно распределите тертый сыр и отправьте в духовку на 15 минут.
Sprinkle the finished pizza with basil leaves, cut into portions and serve.
Готовую пиццу посыпьте листьями базилика, нарежьте на порции и подавайте.