Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash fruits and green onions. Rinse the salmon fillets thoroughly. Place the grill pan to heat up.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Помойте фрукты и зеленый лук. Тщательно промойте филе лосося. Поставьте сковороду гриль на разогрев.
On a clean cutting board, dice the pear and chop the green onion.
На чистой разделочной доске кубиками нарежьте грушу и измельчите зеленый лук.
Place the pear cubes and dried cranberries in a deep bowl. Add lime juice and honey.
Сложите кубики груши и вяленую клюкву в глубокую миску. Добавьте сок лайма и мед.
Take salmon fillet. Salt and pepper to taste.
Возьмите филе семги. Посолите и поперчите по вкусу.
Start cooking the fish when the salsa is ready. Grease the grill pan with sunflower oil. Place salmon steaks in hot pan. Fry the fish on each side for 1.5 minutes. Then brush both sides with the butter and honey mixture and continue to sear the steak for another 5 minutes on each side.
Начинайте готовить рыбу, когда сальса уже будет готова. Смажьте гриль сковороду подсолнечным маслом. Выложите стейки лосося на горячую сковороду. Обжаривайте рыбу с каждой стороны по 1.5 минуты. Затем смажьте обе стороны смесью масла и меда, продолжайте обжаривать стейк еще 5 минут на каждой стороне.
Add herbs, salt and ground black pepper. Mix the salsa well and let sit for 30 minutes.
Добавьте зелень, соль и черный молотый перец. Хорошо перемешайте сальсу и оставьте на 30 минут.
Place the grilled salmon on a nice plate and carefully spoon the salsa over it. Ready!
Выложите семгу-гриль на красивую тарелку и аккуратно выложите сальсу. Готово!
Serve grilled salmon with pear salsa and a glass of white wine. It will perfectly highlight and reveal the taste of the dish. Bon appetit!
Подавайте семгу-гриль с сальсой из груши с бокалом белого вина. Оно прекрасно подчеркнет и раскроет вкус блюда. Приятного аппетита!