Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon under running water and dry with a paper towel. Preheat the oven to 220 degrees. Wash the tomatoes and peel the onions.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 220 градусов. Помидоры помойте, репчатый лук почистите.
Cut the tomatoes into slices.
Помидоры нарежьте кружочками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Place baking foil in a baking dish and grease with vegetable oil. Place the salmon steak in it, sprinkle with salt and spices. Lubricate the fish with mayonnaise.
Фольгу для запекания положите в форму и смажьте растительным маслом. Положите в нее стейк семги, посыпьте солью и специями. Смажьте рыбу майонезом.
Place tomatoes on top of the fish and sprinkle with cheese. Fold the baking foil into a boat and place the dish in an oven preheated to 220 degrees.
Сверху на рыбу положите помидоры и посыпьте сыром. Сложите фольгу для запекания лодочкой и поставьте блюдо в разогретую до 220 градусов духовку.
Bake the salmon French-style for 30 minutes.
Запекайте семгу по-французски в течение 30 минут.
Serve salmon French style immediately after cooking, garnished with fresh herbs to taste.
Подавайте семгу по-французски сразу после приготовления, украсив свежей зеленью по вкусу.