Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the fish, peel the garlic cloves and wash the vegetables. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте рыбу, очистите зубчики чеснока от шелухи и помойте овощи. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
On a clean cutting board, cut the tomatoes and bell peppers into small cubes.
На чистой разделочной доске нарежьте помидоры и болгарский перец мелкими кубиками.
Grate the cheese on a fine grater and cut the olives into rings. Chop the garlic.
Натрите сыр на мелкой терке и кольцами нарежьте оливки. Измельчите чеснок.
Place olive rings, tomato and bell pepper cubes, garlic and grated cheese in a deep bowl. Salt and pepper to taste.
Сложите в глубокую миску кольца оливок, кубики помидоров и болгарского перца, чеснок и тертый сыр. Посолите и поперчите по вкусу.
Take a clean and deep baking dish. Line its bottom and sides with foil. Lubricate it with olive oil. Then place the salmon and spread the prepared mixture of vegetables, cheese and olives on top. Add a sprig of thyme!
Возьмите чистую и глубокую форму для запекания. Выложите ее дно и стенки фольгой. Смажьте ее оливковым маслом. Затем выложите семгу и сверху распределите готовую смесь из овощей, сыра и оливок. Добавьте веточку тимьяна!
Place the prepared dish in an oven preheated to 180 C for 25 minutes. After this, carefully remove the mold and leave to cool at room temperature for 5 minutes. Ready!
Отправьте заготовку блюда в разогретую до 180 С духовку на 25 минут. После этого аккуратно вытащите форму и оставьте на 5 минут остывать в комнатной температуре. Готово!
Place baked salmon with a mixture of tomatoes, olives, cheese and bell pepper on a plate! Serve the dish to the dinner table! If desired, you can add white wine to the serving, which goes very well with red fish! Bon appetit!
Выложите запеченную семгу со смесью помидоров, оливок, сыра и болгарского перца на тарелку! Подавайте блюдо к обеденному столу! При желании можно добавить к подаче белое вино, с которым очень хорошо сочетается красная рыба! Приятного аппетита!