Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon under running water and dry with a paper towel. Prepare the steamer according to the instructions.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте пароварку согласно инструкции.
Salt the salmon to taste and roll in Provençal herbs on both sides.
Семгу посолите по вкусу и обваляйте в прованских травах с двух сторон.
Place the fish in the steamer and cook for 30 minutes.
Выложите рыбу в пароварку и готовьте в течение 30 минут.
Once the fish is cooked, remove it from the steamer. Be careful, the steam may burn your hands.
После того, как рыба приготовится, достаньте ее из пароварки. Будьте осторожны, пар может обжечь руки.
Serve salmon in portioned bowls with spinach and lemon.
Подавайте семгу в порционных тарелках со шпинатом и лимоном.