Rinse the chicken and pat dry with a paper towel. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the dill. Cut the green onions diagonally into thin feathers.
Курицу ополосните и промокните бумажным полотенцем. Сыр натрите на крупной терке. Укроп мелко порубите. Зеленый лук нарежьте тонкими перышками наискосок.
Cut the chicken fillet horizontally into 2 or 3 flat pieces. Beat them off with a hammer or the butt of a knife. You should end up with flat chicken medallions 4-5mm thick.
Куриное филе разрежьте вдоль по горизонтали на 2 или 3 плоских куска. Отбейте их молоточком или обухом ножа. У вас должны получиться плоские куриные медальоны толщиной 4-5 мм.
Season the chicken fillet with salt and pepper to taste. On the edge of each piece
Куриное филе поперчите и посолите по вкусу. На край каждого кусочка
Wrap the filling in the chicken, thereby forming rolls.
Заверните начинку в курицу, тем самым сформировав рулетики.
To prevent the rolls from falling apart, pierce them with wooden skewers or toothpicks.
Чтобы рулетики не разваливались, проткните их деревянными шпажками или зубочистками.
Bread the rolls in wheat flour. It creates a crispy crust and traps the juices inside the chicken.
Запанируйте рулетики в пшеничной муке. Она образует хрустящую корочку и задержит соки внутри курицы.
Heat a frying pan with vegetable oil. Garlic cloves, no
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Зубчики чеснока, не
Remove the skewers and cut the rolls into slices. Garnish the dish with green onions and cherry tomatoes. Bon appetit.
Выньте шпажки и нарежьте рулетики на ломтики. Украсьте блюдо перышками зеленого лука и помидорами черри. Приятного аппетита.