Thaw the fish. Wash the vegetables, remove the seeds from the pepper.
Разморозьте рыбу. Помойте овощи, очистите перец от зернышек.
Cut the bell pepper into large equal pieces.
Нарежьте болгарский перец на крупные равные кусочки.
Cut the leek into arbitrary half rings.
Лук-порей нарежьте на произвольные полукольца.
Remove the bones from the fish, peel the scales and cut into cubes, add salt.
Удалите косточки из рыбы, очистите от чешуи и нарежьте кубиками, посолите.
Place the vegetables in a steamer bowl, with pieces of fish on top. Turn on the steamer for 20-25 minutes. If desired, grease the bottom with vegetable oil and pepper.
Выложите овощи в чашу пароварки, сверху кусочки рыбы. Включите пароварку на 20-25 минут. По желанию смажьте дно растительным маслом и поперчите.
Serve the finished dish on a large plate with a cap of vegetables and fish on top. Bon appetit!
Подайте готовое блюдо на большой тарелке выложив шапочку из овощей, а сверху рыбу. Приятного аппетита!
Serve the dish garnished with sesame seeds and a slice of lemon.
Подайте блюдо, украсив его семенами кунжута и долькой лимона.