Prepare the necessary ingredients. Thaw the salmon (if necessary) and rinse well. Cut the required amount of lemon.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Семгу разморозьте (по необходимости) и хорошо промойте. Отрежьте необходимое количество лимона.
Cut the salmon into small pieces, sprinkle with lemon juice. Then sprinkle with seasoning and oil. Leave to marinate for 20-30 minutes.
Семгу порежьте на небольшие кусочки, сбрызните соком лимона. Затем посыпьте приправой и полейте маслом. Оставьте мариноваться на 20-30 минут.
Then transfer the salmon to a baking bag. Seal the edges of the bag tightly and transfer to a baking dish.
Затем переложите семгу в пакет для запекания. Плотно закройте края пакета и переложите в форму для запекания.
Cook until golden brown. Approximately 20-30 minutes depending on your oven. If you like a crispy crust, remove the dish from the baking bag and place it in the oven for 10 minutes.
Готовьте до образования золотистой корочки. Примерно 20-30 минут в зависимости от вашей духовки. Если вы любите хрустящую корочку, достаньте блюдо из пакета для запекания и переложив в форму отправьте в духовку на 10 минут.
Place the salmon beautifully on a dish and serve hot.
Красиво выложите семгу на блюдо, подайте к столу в горячем виде.