Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon under running water and dry with a paper towel. Preheat the oven to 220 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 220 градусов.
Salt and pepper the salmon steaks on both sides to taste. Brush the fish with olive oil.
Посолите и поперчите стейки семги с двух сторон по вкусу. Смажьте рыбу оливковым маслом.
Place the fish in the roasting bag and then in the pan or on a baking sheet. Bake the fish in an oven preheated to 220 degrees for 30 minutes.
Положите рыбу в рукав для запекания, а затем в форму или на противень. Запекайте рыбу в разогретой до 220 градусов духовке в течение 30 минут.
Serve the prepared salmon in portioned plates with a slice of lemon and fresh herbs to taste.
Подавайте готовую семгу в порционных тарелках с долькой лимона и свежей зеленью по вкусу.