Boil the egg hard. Wash the greens.
Отварите яйцо вкрутую. Помойте зелень.
Cut the egg and salmon into slices (thin slices). Cut the baguette (or any other bread) into slices.
Яйцо и семгу нарежьте на слайсы (тонкими ломтиками). Нарежьте багет (или любой другой хлеб) на ломтики.
Spread the bread with cream cheese.
Смажьте хлеб творожным сыром.
Place slices of red fish and eggs on the bread.
Выложите на хлеб ломтики красной рыбы и яйца.
Garnish sandwiches with fresh herbs.
Украсьте бутерброды свежей зеленью.
The dish is ready! Place the sandwiches on a plate and serve. They will be an excellent appetizer for any event, from a regular dinner to a holiday feast. Bon appetit!
Блюдо готово! Разложите бутерброды на тарелке и подавайте к столу . Они станут отличной закуской к любому мероприятию, от обычного ужина до праздничного застолья. Приятного аппетита!