Defrost the fish, rinse and dry it, remove scales.
Разморозьте рыбу, промойте и осушите ее, очистите от чешуи.
Cut the salmon into equal cubes, discard the bones.
Нарежьте семгу на равные кубики, избавьтесь от костей.
Boil water, as soon as the water boils add salt and dip the pasta into it, cook until al dente (2-3 minutes less than indicated on the package).
Вскипятите воду, как только вода закипит посолите и опустите в нее пасту, отварите до стадии al dente ( на 2-3 минуты меньше чем указано на упаковке).
While the pasta is cooking, heat a frying pan with a little vegetable oil and fry the fish.
Пока варится паста, разогрейте сковородку с небольшим количеством растительного масла и обжарьте рыбу.
When the fillet is fried, add cream cheese, finely chopped herbs and more vegetable oil. Season with salt and pepper as desired. Simmer together for 2-3 minutes.
Когда филе поджарится добавьте сливочный сыр, мелко нарезанную зелень и еще растительного масла. Посолите и поперчите по желанию. Потушите вместе 2-3 минуты.
Add the paste to the salmon. Stir and simmer together for 3-4 minutes. Finally, sprinkle with grated Parmesan and stir.
Пасту добавьте к семге. Перемешайте и потушите вместе 3-4 минуты. В конце посыпьте тертым пармезаном и перемешайте.
Serve pasta sprinkled with Parmesan cheese on top. Bon appetit!
Подайте пасту посыпав сверху пармезаном. Приятного аппетита!
In addition to salmon, you can add shrimp, mussels, any seafood cocktail, olives and lemon juice to the pasta. Multisea pasta will surprise your guests!
Кроме семги в пасту можно добавить креветки, мидии, любой морской коктейль, оливки и сок лимона. Мультиморская паста удивит ваших гостей!