Thaw the fish, wash and dry it. Remove scales. Prepare parchment sheets.
Разморозьте рыбу, помойте и осушите ее. Очистите от чешуи. Приготовьте пергаментные листы.
Salt and pepper the fish on all sides.
Посолите и поперчите рыбу со всех сторон.
Roll salmon in starch.
Обваляйте семгу в крахмале.
Place parchment paper on the bottom of the pan and heat the pan. Place the fish in a preheated frying pan and fry over medium heat for 2-3 minutes. Add butter. Fry on both sides for 10-12 minutes.
Выложите на дно сковороды пергамент и разогрейте сковороду. На разогретую сковороду выложите рыбу и обжарьте на среднем огне 2-3 минуты. Добавьте сливочное масло. Обжарьте с двух сторон 10-12 минут.
Serve the fish with a wedge of lemon and fresh vegetables. Bon appetit!
Подайте рыбу с долькой лимона и свежими овощами. Приятного аппетита!
Make your own sauce for the fish and serve the fish with the sauce.
Приготовьте к рыбе соус самостоятельно и подайте рыбу с соусом.