Thaw the fish, rinse and drain it. Remove scales. Wash the vegetables.
Разморозьте рыбу, промойте и осушите ее. Удалите чешую. Помойте овощи.
Peel the onion. Cut into half rings.
Очистите лук от шелухи. Нарежьте полукольцами.
Cut the cherry tomatoes in half.
Разрежьте черри пополам.
Place a bed of onions on the parchment and top with a few lemon wedges. Place the fish on this pillow and place the cherry tomatoes on top. Drizzle with olive oil if desired.
На пергамент выложите подушку из лука, сверху несколько долек лимона. На эту подушку положите рыбу, сверху разложите черри. По желанию сбрызните оливковым маслом.
Cover the fish with parchment and place in an oven preheated to 200 degrees for 15-20 minutes.
Накройте рыбу пергаментом и отправьте в разогретую до 200 градусов духовку на 15-20 минут.
Serve the finished fish with a slice of lemon and cream sauce. Bon appetit!
Подайте готовую рыбу с долькой лимона и сливочным соусом. Приятного аппетита!
Use a mixture of different colors of cherry tomatoes. This will add color to the dish.
Используйте смесь черри разных цветов. Это придаст блюду красочность.