Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Baguette with salmon and vegetables Багет с семгой и овощами

Багет с семгой и овощами Baguette with salmon and vegetables

Don't know what to make for breakfast or snack? Pay attention to a simple recipe for a delicious baguette with lightly salted salmon and fresh vegetables. To prepare the dish you will need tomatoes, cucumber, red sweet onion, arugula, balsamic cream, lightly salted salmon, cream cheese and a few slices of Parmesan. If you wish, you can add basil or lettuce, choose your favorite sauce or use another hard cheese.


Ищете идею для завтрака или перекуса? Предлагаю простой и вкусный багет с слабосолёной семгой и свежими овощами. Для блюда понадобятся помидоры, огурец, красный лук, руккола, бальзамический крем, слабосоленая семга, творожный сыр и несколько ломтиков пармезана. По желанию можно добавлять базилик или лист салата, выбрать любимый соус или заменить пармезан на другой твёрдый сорт сыра.


Steps / Шаги:

  1. Wash the vegetables and arugula, peel the onions, remove the bones from lightly salted salmon, cut the cheese into thin slices.
    Помойте овощи и рукколу, очистите репчатый лук, удалите косточки из слабосоленой семги, нарежьте тонкими ломтиками сыр.
  2. Cut the onion, cucumber and tomato into thin slices.
    Нарежьте лук, огурец и помидор тонкими ломтиками.
  3. Cut the baguette in half. Apply curd cheese to one half of the baguette and add a layer of arugula.
    Разрежьте багет пополам. Нанесите на одну половину багета творожный сыр, выложите слой рукколы.
  4. Place chopped salmon, cucumbers, tomatoes and red onion on top of the arugula.
    Выложите на рукколу нарезанную семгу, огурцы, помидоры и красный лук.
  5. Drizzle balsamic cream over ingredients and cover with cheese.
    Полейте ингредиенты бальзамическим кремом и накройте сыром.
  6. Cover the ingredients with the other half of the baguette. The dish is ready!
    Накройте ингредиенты второй половинкой багета. Блюдо готово!
  7. Secure the baguette with skewers. Serve the dish on serving plates garnished with arugula. Bon appetit!
    Закрепите багет шпажками. Подавайте блюдо на порционных тарелках, украшенных рукколой. Приятного аппетита!
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому