Wash the vegetables and arugula, peel the onions, remove the bones from lightly salted salmon, cut the cheese into thin slices.
Помойте овощи и рукколу, очистите репчатый лук, удалите косточки из слабосоленой семги, нарежьте тонкими ломтиками сыр.
Cut the onion, cucumber and tomato into thin slices.
Нарежьте лук, огурец и помидор тонкими ломтиками.
Cut the baguette in half. Apply curd cheese to one half of the baguette and add a layer of arugula.
Разрежьте багет пополам. Нанесите на одну половину багета творожный сыр, выложите слой рукколы.
Place chopped salmon, cucumbers, tomatoes and red onion on top of the arugula.
Выложите на рукколу нарезанную семгу, огурцы, помидоры и красный лук.
Drizzle balsamic cream over ingredients and cover with cheese.
Полейте ингредиенты бальзамическим кремом и накройте сыром.
Cover the ingredients with the other half of the baguette. The dish is ready!
Накройте ингредиенты второй половинкой багета. Блюдо готово!
Secure the baguette with skewers. Serve the dish on serving plates garnished with arugula. Bon appetit!
Закрепите багет шпажками. Подавайте блюдо на порционных тарелках, украшенных рукколой. Приятного аппетита!