Remove the butter from the refrigerator in advance. Preheat the oven to 180°C, peel the apples and cut them into cubes.
Заранее достаньте сливочное масло из холодильника. Разогрейте духовку до 180°C, очистите яблоки и нарежьте их кубиками.
Prepare the dough: sift flour and baking powder, add softened butter, egg and salt. Mix everything until the mass begins to crumble.
Приготовьте тесто: просейте муку и разрыхлитель, добавьте размягченное сливочное масло, яйцо и соль. Перемешивайте все до тех пор, пока масса не начнет крошиться.
Prepare the filling: mix apples with brown sugar and cinnamon.
Приготовьте начинку: яблоки смешайте с коричневым сахаром и корицей.
Grease a baking dish with butter, place two-thirds of the dough, level it and compact it. Then add the filling and the remaining dough. Place the pan in the oven for 35 minutes.
Смажьте форму для запекания сливочным маслом, выложите две трети теста, разровняйте его и утрамбуйте. Затем выложите начинку и оставшееся тесто. Отправьте форму в духовку на 35 минут.