Recipes / Salmon skewers in the oven Шашлычки из лосося в духовке
Fish is a product that must be present in the diet of any person. Salmon contains a huge amount of amino acids, including essential ones, microelements (potassium, magnesium, phosphorus, iron, etc.), omega-3 fatty acids and omega-6 fatty acids. Eating 100 g of fish per day will fill half of the daily protein requirement. Salmon skewers are a nutritious, tasty, low-calorie and incredibly healthy dish.
Рыба — продукт, который обязательно должен присутствовать в рационе каждого человека. В лососевых сортах содержится множество аминокислот, включая незаменимые, а также микроэлементы (калий, магний, фосфор, железо и другие) и жирные кислоты Омега-3 и Омега-6. Суточная порция 100 г рыбы восполняет примерно половину суточной нормы белка. Шашлык из лосося — сытное, вкусное, низкокалорийное и невероятно полезное блюдо.
Steps / Шаги:
Thaw the fish, clean it of scales. Wash the tomatoes.
Разморозьте рыбу, очистите ее от чешуи. Помойте помидоры.
Cut the fish into large cubes.
Нарежьте рыбу крупными кубиками.
Roll the fish pieces in spices and sprinkle with lemon juice.
Обваляйте кусочки рыбы в специях, сбрызните соком лимона.
Place the fish on skewers alternately with the cherry tomatoes.
Насадите рыбу на шпажки поочередно с черри.
Place the finished skewers on a baking sheet and place in a preheated oven for 15 minutes at 180 degrees. Check the readiness of the fish by piercing it; if clear juice flows out, then the fish is ready. Serve the finished kebabs on skewers.
Выложите готовые шпажки на противень и отправьте в разогретую духовку на 15 минут при температуре 180 градусов. Готовность рыбы проверьте проколом, если потек прозрачный сок, значит рыба готова. Подайте готовые шашлычки на шпажках.
For shish kebab, take cherry tomatoes of different colors, so your dish will become more colorful.
Для шашлычка возьмите черри разных цветов, так ваше блюдо станет красочнее.