Lay out all the ingredients for the filling. Rinse the cabbage and peppers. Peel the onions, carrots and garlic.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте капусту и перец. Очистите лук, морковь и чеснок.
Cut the white cabbage into strips.
Нарежьте белокочанную капусту соломкой.
Mix water with salt and pour this mixture over the chopped cabbage. The water should completely cover the cabbage. Cover with a lid and leave in a dark place for 12 hours. After the time has passed, drain the water.
Смешайте воду с солью и залейте этой смесью нарезанную капусту. Вода должна полностью покрыть капусту. Накройте крышкой и оставьте в темном месте на 12 часов. По истечении времени воду слейте.
Cut carrots and hot peppers into strips, onions into half rings, chop the garlic. Place chopped cabbage, carrots, hot peppers, onions, garlic, and sesame seeds in a container of a suitable size. If desired, you can add some green onions.
Нарежьте морковь и острый перец соломкой, репчатый лук полукольцами, измельчите чеснок. Поместите в емкость подходящего размера нарезанную капусту, морковь, острый перец, репчатый лук, чеснок, кунжут. При желании можно добавить немного зеленого лука.
Try cabbage. Add salt to the dish if necessary. Mix all ingredients. If desired, add ground pepper for extra heat.
Попробуйте капусту. По необходимости досолите блюдо. Смешайте все ингредиенты. По желанию добавьте молотый перец для придания дополнительной остроты.
Place in the refrigerator for at least a day. Also store the product in the refrigerator. Bon appetit.
Поместите в холодильник как минимум на сутки. Храните заготовку также в холодильнике. Приятного аппетита.