Lay out all the ingredients for the filling. Rinse the Chinese cabbage.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте пекинскую капусту.
In a suitable sized container, combine chopped green onions, sesame seeds and pepper paste. Mix until smooth.
В подходящей по размеру емкости смешайте нарезанный зеленый лук, кунжут и перечную пасту. Смешайте до однородности.
Peel the top leaves of the Chinese cabbage. Cut into 4 lengthwise pieces. Wash the cabbage leaves, carefully pull them apart, and then sprinkle each leaf with salt, especially at the base. Place the cabbage in a deep bowl and leave for four hours, turning occasionally to ensure even salting. Spread each leaf of Chinese cabbage with the prepared mixture, place the cabbage in a suitable container and leave in a warm place for a day to marinate.
Пекинскую капусту очистите от верхних листьев. Разрежьте на 4 продольные части. Промойте листья капусты, аккуратно раздвиньте, а затем пересыпьте солью каждый лист, особенно у основания. Сложите капусту в глубокую миску и оставьте на четыре часа, периодически поворачивая, чтобы равномерно просолилось. Каждый лист пекинской капусты намажьте подготовленной смесью, уложите капусту в подходящую емкость и оставьте на сутки в тепле, чтобы промариновалась.
Store the workpiece in the refrigerator, and before serving, cut into thick or thin slices across the head of cabbage. Bon appetit.
Храните заготовку в холодильнике, перед подачей нарежьте толстыми или тонкими пластинами поперек кочана. Приятного аппетита.