Lay out all the ingredients for the filling. Rinse Chinese cabbage and carrots.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте пекинскую капусту и морковь.
Cut the carrots into strips.
Нарежьте морковь соломкой.
In a suitable sized container, mix chopped carrots, grated ginger and garlic, cane sugar, and soy sauce.
В подходящей по размеру емкости смешайте нарезанную морковь, натертый имбирь и чеснок, тростниковый сахар, соевый соус.
Peel the top leaves of the Chinese cabbage. Cut into 4 lengthwise pieces. Wash the cabbage leaves, carefully pull them apart, and then sprinkle each leaf with salt, especially at the base. Place the cabbage in a deep bowl and leave for four hours, turning occasionally to ensure even salting. Mix with prepared dressing. Spread each leaf of Chinese cabbage with the prepared dressing, place the cabbage in a suitable container and leave in a warm place for a day to marinate.
Пекинскую капусту очистите от верхних листьев. Разрежьте на 4 продольные части. Промойте листья капусты, аккуратно раздвиньте, а затем пересыпьте солью каждый лист, особенно у основания. Сложите капусту в глубокую миску и оставьте на четыре часа, периодически поворачивая, чтобы равномерно просолилось. Смешайте с готовой заправкой. Каждый лист пекинской капусты намажьте подготовленной заправкой, уложите капусту в подходящую емкость и оставьте на сутки в тепле, чтобы промариновалась.
Store the workpiece in the refrigerator, and before serving, cut into thick or thin slices across the head of cabbage. Bon appetit.
Храните заготовку в холодильнике, перед подачей нарежьте толстыми или тонкими пластинами поперек кочана. Приятного аппетита.