Prepare the necessary ingredients. Peel the cabbage, carrots, onions and ginger.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Почистите капусту, морковь, лук и имбирь.
Cut the Chinese cabbage in half lengthwise and place in a deep dish. Wash each leaf; the cabbage should be wet. Sprinkle each leaf with salt and leave the cabbage to salt for 2 hours.
Разрежьте китайскую капусту вдоль пополам и уложите в глубокую форму. Промойте каждый листок, капуста должна намокнуть. Посыпьте каждый листок солью и оставьте солиться капусту на 2 часа.
Pour 1.5 cups of water and add 3 tablespoons of rice flour. Use a whisk to break up any lumps that have formed and place on the fire. Bring to a boil, stirring, then turn off, add sugar and leave to cool.
Налейте 1,5 стакана воды и добавить 3 столовые ложки рисовой муки. Разбейте венчиком образовавшиеся комочки и поставьте на огонь. Доведите, помешивая до кипения, затем выключите, добавьте сахар и оставьте остывать.
Place onion and ginger in blender. And grind it.
Сложите в блендер лук и имбирь. И измельчите.
Grate the carrots. Add green onions and red pepper to it. Mix Chinese sauce with rice jelly. Add carrots, green onions, paprika and a mixture of ginger and onion to the mixture.
Потрите морковь. Добавьте к ней зеленый лук и красный перец. Китайский соус смешайте с рисовым киселем. В полученную смесь добавьте морковь, зеленый лук, паприку и смесь имбиря и лука.
Rinse the cabbage well to remove salt and dry it from water. Then pour the resulting sauce over it. Pour the sauce under each leaf. Carefully cut the soaked cabbage
Капусту хорошо промойте от соли и просушите от воды. Затем залейте полученным соусом. Соус лейте под каждый листок. Залитую капусту аккуратно нарежьте