Remove any bad leaves from the cabbage, rinse and dry. Prepare the remaining ingredients.
Удалите у капусты плохие листья, ополосните ее и обсушите. Подготовьте остальные ингредиенты.
Chop the cabbage into thin strips.
Нашинкуйте капусту тонкой соломкой.
Melt butter in a frying pan. Fry the cabbage over medium heat until soft and golden brown.
Растопите на сковороде сливочное масло. Обжарьте капусту на среднем огне до мягкости и золотистого оттенка.
Crack the egg into the pan and stir immediately. Add cumin. Salt and pepper everything to taste and fry until done.
Разбейте в сковороду куриное яйцо и сразу перемешайте. Добавьте тмин. Посолите, поперчите все по вкусу и обжарьте до готовности.
Place the fried cabbage and egg on plates. Cut the salmon into thin slices and place on top of the cabbage. Sprinkle the salad with freshly ground black pepper. Ready. Bon appetit!
Разложите обжаренную капусту с яйцом по тарелкам. Нарежьте семгу тонкими ломтики и выложите сверху на капусту. Посыпьте салат свежемолотым черным перцем. Готово. Приятного аппетита!
Garnish the salad with fresh cilantro leaves.
Украсьте салат листьями свежей кинзы.