Wash the lettuce, cucumber and cherry tomatoes. Clean the salmon from bones and skin. Prepare the remaining ingredients.
Помойте листья салата, огурец и помидоры черри. Семгу очистите от костей и кожи. Подготовьте остальные ингредиенты.
Remove the peel from the grapefruit and cut the pulp into small slices. Cut the cucumber into small cubes, salmon into cubes or strips.
Срежьте кожуру с грейпфрута, нарежьте мякоть на небольшие дольки. Огурец нарежьте небольшими кубиками, семгу — брусочками или полосками.
Tear the romaine leaves with your hands and place on a plate. Then add cucumber, salmon, grapefruit slices and cherry tomatoes, cut in half.
Порвите руками листья романо и выложите в тарелку. Затем выложите огурец, семгу, дольки грейпфрута и помидоры черри, порезанные пополам.
Prepare the dressing. To do this, mix olive oil and lemon juice in a bowl.
Приготовьте заправку. Для этого в миске смешайте оливковое масло и лимонный сок.
Pour dressing over salad. Ready. Bon appetit!
Полейте салат заправкой. Готово. Приятного аппетита!
If desired, drizzle the balsamic vinegar over the salad. It will add sweet and sour notes to the dish.
По желанию полейте салат кремом из бальзамического уксуса. Он придаст кисло-сладкие нотки блюду.