Prepare the necessary ingredients. Wash the grapefruit and cut off the required amount. Rinse the parsley under cold running water and dry well.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Грейпфрут помойте и отрежьте необходимое количество. Петрушку промойте под проточной холодной водой и хорошо обсушите.
Measure out the required amount of oil and soy sauce. Combine and mix well.
Отмерьте необходимое количество масла и соевого соуса. Соедините и хорошо перемешайте.
Peel the grapefruit and cut into small pieces. Remove all bones from the salmon and cut into small pieces.
Грейпфрут очистите от кожуры и порежьте на небольшие кусочки. Из семги удалите все кости и так же порежьте на мелкие кусочки.
Transfer the salmon and grapefruit to a deep dish and add the soy sauce and butter mixture.
Переложите семгу и грейпфрут в глубокое блюдо и добавьте смесь соевого соуса и масла.
Mix everything well, add salt and sugar to taste.
Все хорошо перемешайте, посолите и добавьте сахара по вкусу.