Thaw the fish, wash and dry it. Wash the greens and lemon. Prepare parchment paper.
Разморозьте рыбу, помойте и осушите ее. Помойте зелень и лимон. Подготовьте пергаментную бумагу.
Finely chop the basil leaves.
Мелко нарежьте листья базилика.
In a bowl, combine the juice of half a lemon, honey, olive oil, basil leaves, salt and pepper.
В миске смешайте сок половины лимона, мед, оливковое масло, листья базилика, соль и перец.
Cover a baking sheet with parchment paper, grease with a little vegetable oil and place the steaks. Top the stacks with sauce. Place in the oven for 40 minutes at 80 degrees.
Противень застелите пергаментной бумагой, смажьте немного растительным маслом и положите стейки. Сверху полейте стеки соусом. Отправьте в духовку на 40 минут при 80 градусах.
Serve the fish garnished with a sprig of basil and a slice of lemon. Bon appetit!
Подайте рыбу, украсив веточкой базилика и долькой лимона. Приятного аппетита!
Serve salmon with fresh vegetables, green beans or new potatoes.
Подайте семгу со свежими овощами, стручковой фасолью или молодым картофелем.