Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the salmon fillets. Peel the pumpkin and cut it into cubes. Peel the garlic cloves and chop them. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте филе лосося. Почистите тыкву и нарежьте ее кубиками. Очистите зубчики чеснока и измельчите их. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Take a saucepan. Mix soy sauce, honey, mustard and vegetable oil in it. Add chopped garlic. Place the sauce on the fire and bring to a boil. The sauce should become more viscous. There will also be a pleasant spicy smell of honey. Remove the sauce from the heat and leave to cool.
Возьмите сотейник. Смешайте в нем соевый соус, мед, горчицу и растительное масло. Добавьте измельченный чеснок. Поставьте соус на огонь и доведите до кипения. Соус должен стать более вязким. Также появится приятный пряный запах меда. Снимите соус с огня и оставьте остывать.
Take a clean baking dish. Grease its bottom with vegetable oil. Place salmon fillets and chopped pumpkin cubes on the bottom of the pan.
Возьмите чистую форму для запекания. Смажьте ее дно растительным маслом. Выложите на дно формы филе лосося и кубики нарезанной тыквы.
Drizzle the prepared honey-based sauce over the salmon fillets and pumpkin pieces.
Полейте филе лосося и кусочки тыквы приготовленным пряным соусом на основе меда.
Bake the fish in an oven preheated to 180 C for 25 minutes. After this, carefully remove the mold and leave it to cool for 5 minutes. Then place in portions on a plate. Pepper to taste. Ready!
Запекайте рыбу в разогретой до 180 С духовке 25 минут. После этого аккуратно достаньте форму и оставьте ее остывать на 5 минут. Затем порционно выложите на тарелку. Поперчите по вкусу. Готово!
Place the salmon fillets and pumpkin pieces on a nice plate and top with lemon juice. Add white wine to serve. It goes well with fish and perfectly reveals its taste! Bon appetit!
Выложите филе лосося и кусочки тыквы на красивую тарелку, полейте их сверху лимонным соком. Добавьте к подаче белое вино. Оно отлично сочетается с рыбой и прекрасно раскрывает ее вкус! Приятного аппетита!