Thaw the fish, remove the bones and scales. Wash the vegetables.
Разморозьте рыбу, удалите из косточки и чешуйки. Помойте овощи.
Mix soy sauce, olive oil and pomegranate juice in a deep plate, season with pepper if desired. Place the salmon in the marinade and leave in the refrigerator overnight.
Смешайте в глубокой тарелке соевый соус, оливковое масло и гранатовый сок, по желанию поперчите. Положите семгу в маринад и оставьте в холодильнике на ночь.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Heat a frying pan and place small piles of grated cheese on it. As soon as the cheese begins to melt, forming a single substance, remove the pan from the heat and carefully pry the cheese with a fork, transfer it to a rolling pin, and leave to cool.
Разогрейте сковороду и выкладывайте на нее небольшие кучки тертого сыра. Как только сыр начнет плавиться, образовывая единую субстанцию, снимите сковороду с огня и аккуратно подденьте сыр вилкой переложите на скалку, и оставьте остывать.
Fry all the cheese and hang it on a rolling pin so that the tortillas do not touch. Leave until completely cool.
Пожарьте весь сыр и развесьте на скалке так, чтобы лепешки не соприкасались. Оставьте до полного остывания.
Cut the cucumber into thin slices. Place the circles on the bottom of the cheese baskets.
Нарежьте огурец тонкими кружочками. Выложите кружочки на дно сырных корзиночек.
Remove the fish from the refrigerator and cut into thin slices. Place fish pieces on cucumbers.
Достаньте рыбу из холодильника и нарежьте тонкими пластинками. Рыбные кусочки выложите на огурцы.
Serve the appetizer garnished with dill and onion feathers. Bon appetit!
Подайте закуску, украсив ее укропом и перьями лука. Приятного аппетита!
Before serving, place lettuce leaves on the bottom of the plate and garnish with olives.
Перед подачей на дно тарелки выложите салатные листы и украсьте оливками.