Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the salmon fillet and wash the tomatoes. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте филе лосося и помойте помидоры. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
On a clean cutting board, cut the tomatoes into equal sized wedges.
На чистой разделочной доске нарежьте помидорами дольками одинакового размера.
Pour pomegranate juice into a deep bowl, add lemon juice and vegetable oil. Salt and pepper to taste.
В глубокую миску налейте гранатовый сок, добавьте лимонный сок и растительное масло. Посолите и поперчите по вкусу.
Place salmon fillets and tomato slices in the marinade. Leave the fish in the marinade for 30 minutes.
Положите в маринад филе лосося и дольки помидоров. Оставьте рыбу в маринаде на 30 минут.
Take a baking dish with vegetable oil. Place the salmon fillet and marinated tomatoes on the bottom of the pan.
Возьмите форму для запекания растительным маслом. Выложите на дно формы филе лосося и помидоры из маринада.
Bake the fish in an oven preheated to 180 C for 25 minutes. Then carefully remove the mold, place the fish and tomatoes on a beautiful plate and you're done!
Выпекайте рыбу в разогретой до 180 С духовке 25 минут. Затем аккуратно достаньте форму, положите рыбу и помидоры на красивую тарелку готово!
Place salmon fillets and tomatoes on a nice plate. Garnish the dish with fresh herb leaves! Bon appetit!
Выложите филе лосося и помидоры на красивую тарелку. Украсьте блюдо листьями свежей зелени! Приятного аппетита!