Prepare the dough: grate the frozen butter, add sugar, egg and mix well. Sift the flour and baking powder into the mixture and stir (it will be easier to mix with your hands).
Приготовьте тесто: натрите на терке замороженное сливочное масло, добавьте сахар, яйцо и хорошенько перемешайте. Просейте в смесь муку с разрыхлителем и перемешайте (будет удобнее перемешивать руками).
Roll out the dough to the size of your mold (including 3-4 cm sides) and place in the refrigerator for 10 minutes.
Раскатайте тесто по размеру вашей формы (с учетом бортов в 3-4 см) и отправьте в холодильник на 10 минут.
Prepare the filling: whisk the sour cream with eggs, sugar and vanilla until smooth.
Приготовьте начинку: взбейте венчиком сметану с яйцами, сахаром и ванилином до однородности.
Grease the mold with butter, place the dough there and form sides 3-4 cm high. Pour the filling onto the dough and bake at 180°C for 45 minutes.
Смажьте форму сливочным маслом, выложите туда тесто и сформируйте бортики высотой 3-4 см. Вылейте на тесто начинку и выпекайте при 180°C 45 минут.