Clean the salmon fillet from bones and films, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Drain the capers. Wash the tomatoes and parsley. Peel the garlic. Preheat the oven to 200°C.
Очистите филе семги от костей и пленок, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. С каперсов слейте жидкость. Помойте помидоры и петрушку. Очистите чеснок. Разогрейте духовку до 200°С.
Cut the tomatoes in half. Using a tablespoon, scrape out the seeds from each half.
Помидоры разрежьте пополам. Из каждой половинки столовой ложкой выскребите семечки.
Remove the salmon fillet from the skin and cut into small 5mm cubes. Finely chop the capers, garlic and parsley. Place all ingredients in a small deep bowl, add a tablespoon of breadcrumbs and 2 tablespoons of olive oil. Salt, pepper and mix everything.
Срежьте филе семги с кожи и нарежьте на маленькие кубики размером 5 мм. Мелко порубите каперсы, чеснок и петрушку. Выложите все ингредиенты в небольшую глубокую миску, добавьте столовую ложку панировочных сухарей и 2 столовые ложки оливкового масла. Посолите все, поперчите и перемешайте.
Fill the tomato halves with the resulting filling. Then place them in a greased pan. Sprinkle the remaining breadcrumbs over the top of the filling and drizzle with olive oil.
Наполните получившейся начинкой половинки помидоров. Затем выложите их в смазанную маслом форму. Посыпьте начинку сверху оставшимися панировочными сухарями и сбрызните оливковым маслом.
Send the tomatoes to bake in the oven for 25-30 minutes until golden brown.
Отправьте помидоры запекаться в духовку на 25-30 минут до румяной корочки.
Garnish the finished dish with fresh basil leaves. Bon appetit!
Готовое блюдо украсьте листьями свежего базилика. Приятного аппетита!