Prepare the necessary ingredients. Remove the spinach from the refrigerator. Rinse the cereal. Rinse the fish under running water, remove the bones.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Шпинат достаньте из холодильника. Крупу промойте. Рыбу промойте под проточной водой, удалите кости.
Add oil and required amount of spinach to the pan. Leave for 5-7 minutes to evaporate excess liquid.
Положите в сковороду масло и необходимое количество шпината. Оставьте на 5-7 минут для выпаривания излишней жидкости.
Pour water into a saucepan, add salt and cereal. Cook according to package instructions until done.
Налейте в кастрюлю воды, посолите и добавьте крупу. Варите в соответствии с инструкцией на упаковке до готовности.
Cut the salmon into small pieces. Add cream to the spinach and simmer the salmon for 15 minutes. Then add the prepared bulgur.
Семгу порежьте на небольшие кусочки. В шпинат добавьте сливки, семгу тушите 15 минут. Затем добавьте готовый булгур.
Stir and simmer over low heat for 5-7 minutes. Test for readiness. Transfer the prepared bulgur to a dish. Bon appetit.
Перемешайте и тушите на слабом огне 5-7 минут. Попробуйте на готовность. Переложите готовый булгур в блюдо. Приятного аппетита.