Prepare the necessary ingredients, peel the carrots, garlic and onions. Rinse the fish well and remove the bones. Rinse the bulgur under running water.
Приготовьте необходимые ингредиенты, Морковь, чеснок и лук почистите. Рыбу хорошо промойте и удалите кости. Булгур промойте под проточной водой.
Cut the onion, tomato, carrots and celery into small pieces. Also cut the cheese into cubes.
Лук, помидор, морковь и сельдерей порежьте на мелкие кусочки. Сыр также порежьте на кубики.
Grease the pan with oil, add celery and tomato, and place a piece of salmon on top. Pepper and salt.
Форму смажьте маслом положите сельдерей и помидор, сверху положите кусок лосося. Поперчите и посолите.
Place chopped cheese on top of the fish. Preheat the oven to 180 degrees. And place the salmon pan in the oven. Bake for 20-30 minutes until golden brown.
Сверху на рыбу положите порезанный сыр. Духовку разогрейте до 180 градусов. И поместите форму с лососем в духовку. Выпекайте 20-30 минут до образования золотистой корочки.
Fry the onions and carrots in vegetable oil until golden brown. Then add butter and bulgur, salt and pepper to taste. Add a little water and cook until done.
Лук с морковью обжарьте на растительном масле до золотистого цвета. Затем добавьте сливочное масло и булгур, посолите, поперчите по вкусу. Добавьте немного воды и варите до готовности.
When the salmon is ready, remove it from the oven. And carefully transfer the fish and vegetables to a plate.
Как лосось будет готов достаньте его из духовки. И аккуратно переложите рыбу и овощи на блюдо.
3-5 minutes before the bulgur is ready, add finely chopped garlic to it. Stir. The dish is ready. Add it to salmon with vegetables.
За 3-5 минут до готовности булгура добавьте в него мелко порубленный чеснок. Перемешайте. Блюдо готово. Добавьте его к лососю с овощами.