Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the salmon fillet and spinach leaves. Wash the tomatoes.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте филе семги и листья шпината. Помойте помидоры.
On a clean cutting board, remove the skin and scales from the salmon fillets, then cut them into cubes. Cut fresh tomatoes into slices and grate hard cheese on a coarse grater.
На чистой разделочной доске отделите филе семги от кожи и чешуи, а затем нарежьте его кубиками. Нарежьте кружочками свежие помидоры и натрите на крупной терке твердый сыр.
Boil the spaghetti until half cooked. To do this, after the water boils, cook the spaghetti for 7 minutes. Then drain the water through a colander or sieve.
Отварите спагетти до полуготовности. Для этого после момента закипания воды варите спагетти 7 минут. Затем слейте воду через дуршлаг или сито.
Grease a frying pan with vegetable oil and fry the salmon until golden brown. This will take about 10 minutes.
Смажьте сковороду растительным маслом и обжарьте семгу до золотистой корочки. Это займет около 10 минут.
Pour the tomato paste into the pan with the fried salmon. Finely chop the greens and add them to the fish.
Влейте томатную пасту в сковороду к обжаренной семге. Мелко нарежьте зелень и добавьте ее к рыбе.
Place spaghetti on a plate, and top with salmon pieces in tomato paste and herbs in an even layer. Garnish the dish with chopped tomatoes and grated cheese. Ready!
Выложите на тарелку спагетти, сверху ровным слоем выложите кусочки семги в томатной пасте с зеленью. Украсьте блюдо нарезанными помидорами и тертым сыром. Готово!
Serve spaghetti with salmon in tomato sauce under a layer of grated hard cheese, adding some herbs. Bon appetit!
Подавайте спагетти с семгой в томатном соусе под слоем тертого твердого сыр, добавив немного зелени. Приятного аппетита!