Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Remove the top few leaves from the Chinese cabbage. Wash and peel the carrots. Open a can of canned saury.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Снимите с пекинской капусты несколько верхних листьев. Помойте и очистите морковь. Откройте банку с консервированной сайрой.
On a cutting board, cut the carrots into strips or grate them on a coarse grater. Chop the garlic.
На разделочной доске нарежьте соломкой морковь или натрите ее на крупной терке. Измельчите чеснок.
Take a deep bowl. Place saury, grated carrots, chopped garlic, hot red pepper and sesame seeds into it. Mix all ingredients well.
Возьмите глубокую миску. Положите в нее сайру, тертую морковь, измельченный чеснок, острый красный перец и кунжут. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Take Chinese cabbage. Spread mixture of ingredients between each vegetable leaf. Sprinkle with salt and leave in the refrigerator for 6 hours.
Возьмите пекинскую капусту. Промажьте смесью ингредиентов между каждым листом овоща. Посыпьте солью и оставьте в холодильнике на 6 часов.
Place the kimchi with saury and carrots on a nice plate and sprinkle with sesame seeds. Don't forget to serve chopsticks! Bon appetit!
Положите кимчи с сайрой и морковью в красивую тарелку и посыпьте семенами кунжута. Не забудьте подать к блюду палочки! Приятного аппетита!