Prepare the necessary ingredients. Wash and dry the cabbage. Peel the garlic and ginger. Wash the green onions.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Капусту помойте и обсушите. Чеснок и имбирь почистите. Зеленый лук помойте.
Cut the cabbage in half lengthwise. And put it in a container. Salt each leaf well. And leave to salt for 2 hours. Finely chop the garlic.
Капусту разрежьте вдоль, пополам. И уложите в контейнер. Хорошо просолите каждый листок. И оставьте для просола на 2 часа. Чеснок мелко порежьте .
Mash the saury with a fork. Grind the ginger in a blender. Add pepper and mix everything well.
Сайру разомните вилкой. Имбирь измельчите блендером. Добавьте перец и хорошо все перемешайте.
Wash each leaf in salted cabbage. Dry and place the filling between each leaf.
В просоленной капусте промойте каждый листок. Обсушите и проложите начинкой между каждым листком.
Place the dish in the refrigerator for 1-2 hours. So it will be more juicy. Then cut the cabbage into small pieces and serve.
Поставьте блюдо в холодильник на 1-2 часа. Так она будет более сочным. Затем капуст разрежьте на небольшие кусочки и подавайте к столу.