Prepare all the ingredients for the filling. Wash the tomatoes, boil the egg and peel the onion in advance.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте томаты, заранее отварите яйцо и очистите лук.
Cut the tomatoes into quarters.
Нарежьте томаты на четвертинки.
Mash the canned sardine with a fork, cut the egg into cubes, cut the onion into half rings, and cut the olives into halves. In a suitable sized container, mix onions, eggs, tomatoes, canned goods and herbes de Provence.
Разомните вилкой консервы из сардины, нарежьте кубиками яйцо, лук полукольцами, маслины разрежьте на половинки. В подходящей по размеру емкости смешайте лук, яйцо, томаты, консервы и прованские травы.
Add salt and pepper to taste, season with olive oil and mix all ingredients.
Добавьте соль, перец по вкусу, заправьте оливковым маслом и смешайте все ингредиенты.
Transfer the sardine salad in oil with olives to a plate or salad bowl. Decorate the salad to your liking. Bon appetit.
Переложите салат из сардины в масле с маслинами в тарелку или салатник. Украсьте салат по своему вкусу. Приятного аппетита.